Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Creamy chicken curry and rice
45min
Chilli with rice
50min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken laksa
30min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Chinese-style chicken
25min
Creamy beef curry
1h 15min