Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
Le praliné cacahuète
- 300 g de cacahuètes grillées non salées
- 150 g de sucre en poudre
La mousse au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, 50 % cacao min., détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 15 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2835.1 kJ / 677.6 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 176.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Chocolat liégeois
4h 30 min
Napolitain
4h 20min
Paris-Brest
3h
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Sapin de Noël apéro
1h
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Entremets exotique
24h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Trianon
3h