Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 277.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat liégeois
4h 30 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 godz. 45 min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème dessert au chocolat
25 Min
Chausson à la confiture de prunes
1h
Cocktail cidre de pomme
50 min
Boulettes de fromage et chips d'épluchures de carotte
35 min
ATELIER menu 1
1h
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min