![Coupe Breizh Coupe Breizh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cc2be49f78732fc56e138b3f085b897/Derivates/d8a8b922e32e120cb38333b6f08ff8485fc49232.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 277.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois chocolat et café
2 Std. 45 Min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1 Std. 20 Min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3h 30min
Crème pâtissière au caramel
50min
Coupe infernale
12h 45min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Sablés au maroilles
50min
Jambalaya de poulet
40min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min