Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de lait entier, et 2 c. à soupe
- 5 g de levure boulangère sèche
- 30 g de sucre en poudre
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 3 g de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 80 g de pépites de chocolat blanc
- 50 g d'amandes décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée à la cannelle
8 Std.
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 Std.
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain à la patate douce
5 godz. 25 min
Petits pains aux figues
3h 40 min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min