Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso emmental, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 150 g de puerro, en trozos de 2 cm
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 5 g de mostaza a la antigua
- 500 g de repollo liso blanco, en juliana fina
- 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 150 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 15 g de maicena
- 35 g de zumo de limón
- perejil fresco picado para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 280.9 mg
Alternatieve recepten
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Salmón asado con tomates secos
20 min
Ragout de pollo
45 Min
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1j 15 menit
Gratén de patata y pescado
1j 10 menit
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Flanes de espinacas, queso y atún
45 Min
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30 menit
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 menit
Terrina de ternera, salchichas y espinacas
50 Min