Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso emmental, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 150 g de puerro, en trozos de 2 cm
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 5 g de mostaza a la antigua
- 500 g de repollo liso blanco, en juliana fina
- 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 150 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 15 g de maicena
- 35 g de zumo de limón
- perejil fresco picado para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 280.9 mg
Alternatieve recepten
Rollo de carne crujiente
1h
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min
Tortilla al horno con guisantes
30min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Merluza con costra de hierbas
30min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8h 45min