Compatibele versies
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Charoset
15 Min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1 Std.
Levercake
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min