Apparaten en Accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Voorbereiding 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiwitten
23.2 g
Calorieën
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
83.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen