Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Edammer kaas, in stukken gesneden
- 40 g olijfolie
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 150 g tonijn, uit blik
- 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 10 g ontpitte olijven
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 400 g piquillo peper
- 2 eieren
- 50 g glutenvrij witte bloem
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
- Eiwitten
- 79.4 g
- Koolhydraten
- 69.7 g
- Vetten
- 81.8 g
- Verzadigd vet
- 26.7 g
- Vezels
- 14.7 g
- Natrium
- 4217.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2h 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min