Apparaten en Accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Eiwitten
79.4 g
Calorieën
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
69.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Borscht
50min
Hornazo
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min