Apparaten en Accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Eiwitten
79.4 g
Calorieën
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
69.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Borscht
50min