Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 662.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla busara
30min
Rustici alla scarola
10h
Licurdia calabrese
1h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Costolette di agnello in salsa bernese
4ωρ.
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Ravioli ai funghi porcini
3h
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10h