Ravioli di Santo Stefano
TM6 TM5

Ravioli di Santo Stefano

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Pasta fresca

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Terminare la preparazione

  • 100 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2035.3 kJ / 486.5 kcal
Eiwitten
20.1 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
27.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Vezels
2.8 g
Natrium
662.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten