Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 662.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone TM6
10h 30min
Pizza caprese
9 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 godz.
Panettone gastronomico farcito
7 godz. 30 min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Ravioli ai funghi porcini
3h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Polpette di pane
30 dk
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Bombette di Carnevale ripiene
1h