Compatibele versies
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4 Std. 30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 dk
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
Geen beoordelingen
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40 min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1 Std. 45 Min
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Cocktail Rossini
10min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 min
Impasto base per pane
1h