Compatibele versies
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2 Std.
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Donuts glassati
4h
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 Min
Maionese ai peperoni
15min