Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
of 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1057 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Sambar
35 Min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 Min
Peanut chutney
10 min
Ghee Roasted Chicken
1j 15 menit
Indonesian Vegetable Spring Roll
Geen beoordelingen
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Geen beoordelingen
Mango Lassi
5 menit
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Rasam
20 min
Besan ki burfi
5hod. 5min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Paal Appam
9 Std. 30 Min