Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten, in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Zalmburgers
25 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min