Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten, in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampi cajun citroen pasta
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Zomerse pastasalade
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min