Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 759 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Geen beoordelingen
Ghostly Pizza
2 Std. 10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 Min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
Apricot Dessert with Vanilla Yogurt
1h 30min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Lemon Tiramisu
6h 25min