Compatibele versies
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
of unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
Chicken Curry
- 1 garlic clove
- 100 g onions, to taste
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in bite-sized pieces
- 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
- 600 g chicken breast fillets, skinless, diced (3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3685 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1317.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35p
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35p
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45p
Chilli Con Carne
35p
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30p
Chicken Korma
40p
Chicken Tikka Masala
45p
Butter Chicken
50 Min
Mexican Turkey Chilli
40p