Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, sbucciato e privato dell'anima
- 4 pomodori maturi, spellati e tagliati a cubetti
- 15 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 100 g di caciotta a cubetti
- 200 g di mozzarella fiordilatte, a cubetti
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724.3 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1897.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3hod. 55min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 dk
Pasta fredda alla norma
30 dk
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 dk
Pappardelle alla papalina
30 dk
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1sa
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 dk
Insalata di pasta alla mediterranea
30 dk
Pasta alla ionica
30 dk
Pasta alla carcerata
30 dk
Spaghetti alla siciliana
30 dk
Spaghetti alla vesuviana
25 dk