Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Dill, abgezupft
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 130 g Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 2 Sternanis
- 400 g marinierte Heringsfilets, in Stücken
- 1 - 2 Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1 godz. 35 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 Std.
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 Min
Kapern-Ei-Aufstrich
30min
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1 Std.
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15 min
Brathering-Salat
45 Min
Fermentations-Sud für Gemüse
120 Std.
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min
Ochsenbäckchen
5 Std.
Rheinischer Sauerbraten
51ωρ.