Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Porree, in Ringen
- 30 g Öl
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 50 g Weißwein
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Pimentkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Crème légère
- 150 g Kopfsalat, in Stücken
- 15 g Essig
- 20 g Extra virgin Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2077 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Rotkohlcremesuppe
40min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1h
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20 min
Limetten-Maissuppe
40min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h