Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japchae
50 Min
Ramen complet au chashu
15h 15min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 phút
Soupe de gyozas
1h
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Soupe canadienne
40min
Banh cuon (crêpes vietnamiennes au porc)
50 Min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1 Std. 5 Min
Nacho de kale
50 Min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15min
Soupe pho aux restes de poulet
2h 55min