Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe épicée vietnamienne
50 min
Bibimbap végétarien
1h
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1h
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Porc au caramel honh shao et poêlée de chou
1h 45min
Ramen complet au chashu
15h 15min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Mapo bœuf et tofu
35 min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30 min
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45 min
Umami bowl
1h 15min
Brochettes de poulet sauce satay et salade de concombres
1h 35min