Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poires Conférence, coupées en deux et épépinées
- 150 g de laitue bébé cos, chicorée ou d'autre laitue similaire, coupée en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 1 c. à soupe d'huile de noix
- 150 g de fromage bleu danois, émietté
- 50 g de noisettes, grillées et hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Perles de coco
3 godz. 50 min
Salade de sarrasin
25 Min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1h 10 min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 Min
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30 min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 min
Salade de thon, haricots et avocat
20 min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Buddha bowl tempeh avec vinaigrette à la cacahuète
1h
Rouleaux d'été végétariens
1h
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40 min