Apparaten en Accessoires
Celeriac Remoulade
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
140.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
11.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
French Onion Soup
1u.
Grated Carrot Salad
10min
Apple Pâtes de Fruits
6u. 15min
Basil Pesto
10min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18u. 30min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Florentines
1u. 10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12u. 45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Best Basic Houmous
5min