Zucchini-Ricotta-Frittata
TM6 TM5

Zucchini-Ricotta-Frittata

3.6 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 230 g Zucchini, in Stücken
  • 35 g Zwiebel, halbiert
  • 30 g Öl
  • 180 g Ricotta
  • 3 Eier
  • ½ - ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
  • 500 g Wasser
  • 1 EL Butter
  • Meersalz, grob, zum Würzen (optioneel)
  • Petersilie, gehackt, zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2362 kJ / 565 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
46 g
Verzadigd vet
20 g
Vezels
1.6 g
Natrium
1269 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten