Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 230 g Zucchini, in Stücken
- 35 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 180 g Ricotta
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 EL Butter
- Meersalz, grob, zum Würzen
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1 godz. 25 min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 Std. 30 Min
Eier-Gemüse-Muffins
30 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Spargelcrumble mit Parmesanstreusel und Bärlauchdip
35 min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.