![Zucchini-Ricotta-Frittata Zucchini-Ricotta-Frittata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/564accd168af8f23dcf7976a308600ba/Derivates/b9b5c73847c8d77bbafa4d874706244b8e2e0e80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 230 g Zucchini, in Stücken
- 35 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 180 g Ricotta
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 EL Butter
- Meersalz, grob, zum Würzen (optioneel)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Kartoffelrösti
40min
Bunte Mandel-Hackfleisch-Bällchen
50 мин.
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Grünes Risotto
35min