Apparaten en Accessoires
Gevulde vis
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 50min
8 porties
Ingrediënten
-
witte ui in stukken280 g
-
wortel geschild en in stukken gesneden80 g
-
olie en het nodige om te werken30 g
-
rode snapper filet zonder vel en zonder graat500 g
-
broodje geweekt in water1
-
eieren3
-
suiker2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 el
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 el
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
rode snapper filet zonder vel en zonder graat500 g
Vissaus
-
pruimtomaten in stukken800 g
-
ui in stukken100 g
-
wortel geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)120 g
-
rode paprika zonder steel en zaden en in stukken (ongeveer 1 stuk)160 g
-
teentjes knoflook gepeld2
-
tomatenpuree200 g
-
gedroogde guajillo chili peper 30 minuten in heet water geweekt1
-
olijfolie30 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
zout of naar smaak½ - 1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
-
5 g suikerpiloncillo (oersuiker) gemalen5 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt100 g
-
groene olijven, ontpit100 g
-
verse güero peper uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3116 mg
Eiwitten
32 g
Calorieën
1335 kJ /
318 kcal
Vetten
11 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Karamel varkensvlees
45min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen