Apparaten en Accessoires
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porties
Natrium
4487.4 mg
Eiwitten
89.3 g
Calorieën
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Vetten
161.2 g
Vezels
23.3 g
Verzadigd vet
60.3 g
Koolhydraten
233.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Viscurry
35min
Penne met mosselen
1u. 5min
Rudolphs Mocktail
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min