Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 233.2 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 60.3 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3 Std.
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Limonade
5min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min