Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g fresh flat green beans, trimmed
- 50 g carrot, peeled
- 100 g chicken breast, cut in pieces
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 2 garlic cloves
- 50 g bean sprouts (taugeh)
- ½ tsp sugar
- ½ tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- ¼ tsp white pepper powder
- 14 spring roll rice paper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1637 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 626 mg
Alternatieve recepten
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10 min
Hot and sour soup
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1j
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Tomato-egg soup
20min