Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 Min
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 Min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1 Std.
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 Std. 30 Min
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55 Min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Riso al curry e pollo
40 Min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 Min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 Std.
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 Min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min