Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2h 15min
Ramen coreano con tofu
50min
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Noodles di riso yakisoba
30 dk
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45 dk
Mesciua spezzina
1h
Satay di pollo con zucca, broccoli e farro (Bimby Friend)
50min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 dk
Curry di ceci (vegan)
1h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1 godz. 10 min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 dk