Compatibele versies
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish fingers
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, fronds only
- 150 g seeded wholemeal bread, torn into pieces (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 40 g buckwheat flour
- 500 g boneless snapper fillets, cut into pieces (2 x 8 cm)
- 2 eggs, lightly beaten and placed in a shallow bowl
Bean and pea smash
- 400 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 80 g frozen green peas
- 15 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 30 g water
Yoghurt tartare
- 40 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 10 g lemon juice
- ¼ tsp Dijon mustard
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 25 g cornichons
- 1 tsp pickled capers
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7420 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 165 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 31 g
- Natrium
- 958 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min