Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
of 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 450 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 120 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di aceto di mele (optioneel)
- ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 863.7 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 759.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farinata al rosmarino
1 godz. 30 min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2 Std.
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1 godz.
Insalata di finocchi con parmigiano
10 min
Vellutata di asparagi e aneto con polpette di pollo e verdure a vapore
55 Min
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Cipolle dorate (80 g)
Geen beoordelingen
Mini plumcake Brie e lamponi
1 godz.
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min