Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla roja sin pedúnculo ni semillas, en trozos
- 60 g de cebolla en cuartos
- 830 g de agua
- 300 g de champiñones frescos en mitades, rodajas o cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 250 g de lentejas rojas partidas
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- 20 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1969 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Guiso de verduras italiano
40min
Pudin de brócoli
1 godz.
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 Min
Sopa de arroz salvaje con setas
45 Min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Crema de batata con estrellas de anís
45 Min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 Min