Apparaten en Accessoires
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
434.9 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
79.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min