Apparaten en Accessoires
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Voorbereiding 20min
Totaal 12u. 50min
4 porties
Ingrediënten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
75.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Minipizza’s
1u. 20min