Compatibele versies
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kikkererwten en wortelen
- 170 g gedroogde kikkererwten
- 1300 g water
- 300 g wortel, gesneden (1-1,5 cm)
Vruchtensaus en vinaigrette
- 300 g rijpe mango, in stukken
- 30 g limoensap, vers geperst
- ½ bos verse peterselie
- 40 g olijfolie
- 40 g water
- 60 g azijn
- 25 g honing
- 15 g mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Gekarameliseerde rode uien
- 120 g rode uien, in stukken gesneden
- 60 g bruine suiker
- 25 g balsamicoazijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Dienst
- 200 g groene slabladeren
- 320 g yoghurt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2025.6 kJ / 484.1 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 494.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Quinoasalade
40 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min