Apparaten en Accessoires
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Voorbereiding 20min
Totaal 12u. 50min
4 porties
Ingrediënten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
75.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Indische kippenburger
4u.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Vegan cheeseburgers
10u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min