Apparaten en Accessoires
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Voorbereiding 50min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
Fruit muffins
-
appels geschild, in vieren gesneden200 g
-
water40 g
-
bananen rijp, in stukken (± 2 bananen)200 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
bloem200 g
-
bruine suiker35 g
-
eieren2
-
bakpoeder2 tl
-
baking soda2 tl
-
havervlokken100 g
-
yoghurt60 g
-
gemalen kaneel½ tl
-
frambozen vers of bevroren80 g
Pasta, erwten en garnituur
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
pijnboompitten20 g
-
pasta, droog farfalle type350 g
-
olijfolie en een beetje meer om te besprenkelen5 g
-
groene erwten, vers of bevroren250 g
-
Parmezaanse kaas100 g
Vinaigrette
-
uien50 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
honing10 g
-
azijn50 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ - ¾ tl
Opdienen
-
rucola100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1808.5 mg
Eiwitten
41.4 g
Calorieën
4785.8 kJ /
1143.8 kcal
Vetten
26.8 g
Vezels
15.6 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
185.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen