Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di gambi di sedano a pezzi
- 250 g di carne trita di manzo
- 20 g di zenzero, radice fresca, grattugiata
- 20 g di salsa di soia
- 15 g di olio di sesamo + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 100 g di barbabietola rossa, pelata e a pezzi
- 290 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- fecola di patate q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 234.4 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 219.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1u.
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1u.
Tortillas con pollo
45min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1u. 20min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Hummus
10 Min
Dim sum di verdure
1u. 30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1u.
Ramen giapponese (TM6)
5sa
Salmone marinato
2u. 30min
Chutney more e cipolle
7 Std.