Compatibele versies
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 2 cucchiai colmi di dado per brodo vegetale
- 160 g di pecorino stagionato, a pezzi
- 2 scalogni, a metà (60 g circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaino di senape
- 8 fichi freschi, a pezzi (400 g circa)
- olio per frittura q.b.
- farina q.b. per infarinare
- 300 g di cipolla, ad anelli (3-5 mm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1903 kJ / 454.9 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 619.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Cider Old Fashioned
50min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Risotto funghi e scamorza
45min
Tagliolini fichi e guanciale
40 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto ai funghi
30min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35 min
Risotto con uva e funghi
30min
Risotto ai funghi
35 min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 Min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30min