![Terrina alla barbabietola e formaggio di capra Terrina alla barbabietola e formaggio di capra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c06853bc9325dde7e3ca78c0a01ec716/Derivates/7d7f667cbee4cb6ba519942e10dc67500b17e27c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di barbabietole cotte pelate (vedere consigli), se necessario a pezzi che entrino nel foro del coperchio dell'Affettatutto
- 30 g di noci pecan
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 cucchiai di dragoncello fresco, le foglioline
- 360 g di caprino, freddo
- 300 g di formaggio fresco spalmabile, freddo
- ½ - 1 cucchiaino di sale marino
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- pane, fette sottili, tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30min
Cottura della pasta
20 min
Ghiaccioli alla frutta arcobaleno
10h
Bloody Mary analcolico
10 Min
Torta alla crema champagne
3hod. 20min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Poké Bowl vegan
Geen beoordelingen
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Liquore alle caramelle al latte
192 Std.
Insalata russa sottovuoto
1 godz. 30 min
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante (TM6)
1 godz.
Limonata alle viole
10 Min