![Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a7eca1a35999918006e72847f4f1e507/Derivates/83cda8bb4ee26cf29d3a619029dee07ad0133a1f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbteigboden
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, vegan, zimmerwarm, in Stücken
Cheesecake-Füllung
- 850 g veganer Frischkäse, zimmerwarm, z.B. Simply V
- 250 g Kokosnusscreme, (siehe Tipp)
- 150 g Crème fraîche, vegan, (siehe Tipp)
- 180 g Zucker
- 4 EL Speisestärke
- 1 EL Vanille, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
Beerentopping (am nächsten Tag)
- 200 g Himbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Erdbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 EL Speisestärke, aufgelöst in 2 EL Wasser
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2122 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 28 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Käsedipsauce und Tomatensalsa mit Nachos
20 Min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4 Std. 45 Min
Veganer Feta
12 Std. 10 Min
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50 Min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5sa
Glücksfisch-Biskotten
2sa 30 dk
Vegane Erdnuss-Schoko-Riegel
2 Std. 45 Min
Vegane Vanillekipferl
1 Std. 50 Min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6h 20min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 Std. 10 Min
Vegane Aioli
120h