Apparaten en Accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiwitten
370.4 g
Calorieën
26656 kJ /
6370.9 kcal
Vetten
443.8 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Koolhydraten
227.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Karamel varkensvlees
45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Crème pâtissière
15min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Bananenbrood
1u. 50min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Curryworst en linzen
1u.