Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 1600 g water
- 650 g bloemige aardappelen, klein (4-5 cm)
- 3 tl zout
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika
- 1 el tomatenpuree
- 10 g olijfolie
- 80 g tonijn, uit blik
- 20 g ontpitte olijven
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 eierdooier
- 2 eieren
- 14 mozzarella bolletjes
- 100 g panko paneermeel
- 100 g bakolie
- Voeding
- per 14 porties
- Calorieën
- 26656 kJ / 6370.9 kcal
- Eiwitten
- 370.4 g
- Koolhydraten
- 227.3 g
- Vetten
- 443.8 g
- Verzadigd vet
- 199.1 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 16858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Matzeballen
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Champignontaart
Brak ocen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min