Apparaten en Accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiwitten
370.4 g
Calorieën
26656 kJ /
6370.9 kcal
Vetten
443.8 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Koolhydraten
227.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geraardbergse Mattentaarten
1u.
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Russische salade
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Gevulde vis
1u. 50min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min