Apparaten en Accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Naan (Hindoe brood)
2u.
Groentenbouillonpasta
45min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Ijs van chocolademousse
3u.
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min