Apparaten en Accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
43.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Poedersuiker
5min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Karamelpudding
1u.
Ovenburger
1u. 45min
Pitabrood
2u.
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Aardbeienpudding
2u. 10min
Speculoos druiven tiramisu
1u.