Apparaten en Accessoires
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 tl
-
witte langkorrelige rijst250 g
-
eieren6
-
wortelen in blokjes150 g
-
Chinese kool in reepjes250 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
halfgezouten boter om in te vetten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
kristalsuiker75 g
-
vanillesuiker1 zakje
-
bakpoeder1 zakje
-
bloem75 g
-
frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking140 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gepekelde augurk in reepjes15 g
-
balsamicoazijn2 el
-
kerstomaten uit blik, gehalveerd10
-
tonijn, uit blik natuur, verkruimeld200 g
-
verse munt enkel de bladeren1 takje
-
olijfolie2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
677.2 mg
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1493.7 kJ /
355.3 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
39.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Goulash van linzen en champignons
45min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Vanillevla met rabarber
50min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Vegetarische chili
1u. 5min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Snelle kaassoufflés
45min
Stoofpot van linzen
2u. 35min