Compatibele versies
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Vegan jus
40 min
Charoset
15min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1hod.
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Aardappel flatbread
Geen beoordelingen