Apparaten en Accessoires
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Voorbereiding 10min
Totaal 4u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1411 mg
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Vetten
32 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
17.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Bolognese
50min
Hummus
5min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan jus
40min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Pompoen baba ganoush
35min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Boekweit met champignons
25min
Enchiladas met rundvlees
30min
Kokos Dahl
25min