Compatibele versies
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Sojabolognese
40 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Geen beoordelingen