Apparaten en Accessoires
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Courgette en tonijn terrine
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
tonijn, uit blik (natuur)280 g
-
teentjes knoflook2
-
verse munt4 takjes
-
courgettes in dunne plakjes800 g
-
olijfolie20 g
-
eieren3
-
paneermeel50 g
-
gemengde peperkorrels2 snuifjes
-
water800 g
De tomatensaus
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
verse basilicum10 g
-
tomaten in achtsten500 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen witte peper3 snuifjes
Tagliatelle van paprika en geit
-
uien gehalveerd120 g
-
olijfolie10 g
-
water1230 g
-
zout1 snuifje
-
gemengde peperkorrels1 snuifje
-
verse koriander2 takjes
-
gele paprika in repen300 g
-
rode paprika in repen300 g
-
groentenbouillon1 kubus
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
zout1 tl
-
geitenkaas in schijfjes (2 mm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2668.5 mg
Eiwitten
56.3 g
Calorieën
3990.3 kJ /
951.5 kcal
Vetten
39.5 g
Vezels
13.3 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
86 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Papaya'péro
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Granité van koffie
8u. 10min
Courgetteomelet
40min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Roggebrood
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Rundsburgers met kaasvulling
40min