Apparaten en Accessoires
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Basis kippenbouillon
35min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Gestoomde spiegeleieren
15min
Aardappel pannenkoeken
45min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min