Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di albicocche a spicchi
of 200 g di pesche a spicchi - 70 g di cipolla rossa a spicchi
- 250 g di pomodorini a metà
- 180 - 200 g di lattuga romana a pezzi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di pasta integrale corta
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di peperoncino rosso secco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 200 g di burrata, sfilacciata
- semi misti (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata estiva di mezze penne
35 Min
Pasta fredda alle verdure
1 Std.
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Focaccia arcobaleno con hummus e verdure
50min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Insalata di riso, frittata e verdure
50min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min
Pasta fredda alla caprese
40min