Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en 2
- 20 g d'huile végétale
- 500 g de viande d'agneau, désossée et dénervée (épaule ou cuisse), en morceaux
- 30 g de pâte de piment turque (Biber Salçası)
- 150 g de tomates, coupées en quatre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de poivre, fraichement moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika doux
-
½
c. à café de romarin déshydraté
of ½ c. à café de thym déshydraté - 2 feuilles de laurier
- 30 g de farine de blé
- 150 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 150 g de poivrons verts, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Escabèche de poulet au four
1h
Baba ganoush au potiron
35 min
Sichuan spaghetti
Ninguna valoración
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Soupe turque Ezogelin
1 Std. 5 Min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerises
50min
Riz au boeuf et brocoli
50min
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1 Std. 30 Min
Saumon épicé à la cubaine et salsa d'avocat à la tomate
30min
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min