Apparaten en Accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Vetten
46.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
42.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pindakaas Crackers
35min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Kip tikka masala
1u. 10min