Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 911.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Kreplach
55min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gegratineerde coquilles
25 min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min