Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo a la chermoula
- 4 cuartos traseros de pollo con piel
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 - 5 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 dientes de ajo
- 120 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la fuente)
- 20 g de zumo de limón
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de tomates cherry en mitades
- 300 g de cuscús
- 450 g de agua
- 30 g de tomate concentrado
- 1 pastilla de caldo de verduras
-
1
cebolleta recta en rodajas finas
of 8 - 10 tallos de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4975 kJ / 1189 kcal
- Eiwitten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1491.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1sa
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1sa
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1h 30min
Pollo con salsa de sésamo
40 min
Nadan Mutta (Huevos en salsa de tomate) - India
50 min
Pollo georgiano (Chakhokhbili) con bulgur
1 godz. 15 min
Fideos al corinto estilo bereber
1h 30min
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1 godz. 15 min
Pollo picante y cuscús con zanahoria
2sa
Bol de arroz con pollo Shawarma
1 godz. 15 min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Coliflor tika masala
30 min