Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1j
Chamomile Lemonade
15 dk
Wolf Herring Fish Dumplings
30 menit
Mushroom Herb Parboiled Rice
1j
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 dk
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1j
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 menit
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 menit
Broccoli Cream Soup with Croutons
1j