Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Scrambled Tofu
20min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Baked Sushi
1h 15min
Yasai Yaki
25min
Steamed Tofu
30min