Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1h
Witches' Finger Cookies
2 Std.
Hibiscus and Raspberry Tart
2u. 35min
Kimchi risotto
25min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
Geen beoordelingen
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min