Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 244 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Jelebi
25h
Vegetable Sambar
35 min
Potato Peratal
40 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h