Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 244 mg
Alternatieve recepten
Douhua (savoury bean curd)
10hod. 25min
Lime and ginger dressing
30 dk
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1sa
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
Palak paneer
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1sa
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 dk
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 dk
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Paneer makhani
45min