Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De marinade
- 40 g sojasaus
- 30 g geroosterde sesamolie
- 10 g tamarindepasta
- 500 g tofu, natuur, in blokjes (2 cm)
De saus en de rijst
- 150 g kokosmelk
- 15 g sojasaus
- 60 g pindanoten, droog geroosterd, ongezouten
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- ¼ tl gemalen koriander
- ¼ tl gemalen komijn
- 250 g jasmijnrijst
- 1000 g water
Tofu bakken
- 2 el geroosterde sesamolie
- ½ bos verse koriander ( ± 20 blaadjes)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2646 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Roze roerei
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2h 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min