Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 846 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildschwein Bolognese
35 dk
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1 Std. 40 Min
Gulasch
2h
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 godz.
Bärlauch-Buletten
30 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 godz. 45 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h