![Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78664f6c-019b-4a98-9868-9b10bed3920d/Derivates/78cea3e1-3e7a-49cb-a7d6-a14e8d8d4f38.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 150 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3597 kJ / 859 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 Std. 45 Min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1u. 10min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1u. 10min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Winzertopf
2h 40min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 45min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Mini-Rouladen
3h 30 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h