Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 150 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3597 kJ / 859 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Winzertopf
2h 40min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Ochsenbäckchen
5h
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10h 45min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h